Reklama

DIGI Sport odvysiela atraktívne prenosy z prestížneho Hlinkovho memoriálu mladých hokejistov

Športové kanály DIGI Sport, ktoré sú dostupné exkluzívne iba pre zákazníkov Magio TV, Magio Sat a DIGI TV, odvysielajú tento týždeň niekoľko prenosov zo súboja hokejových reprezentácií do 18 rokov, ktoré sa hrajú v Bratislave a v Břeclavi.
Pokračovanie nižšie:


Už dnes na DIGI Sport 3 uvidia diváci od 19:10 súboj Česka s Kanadou, ktorý bude odvysielaný v spolupráci s Českou televíziou. Následne v stredu 12. augusta od 17:30 sa môžu hokejoví priaznivci tešiť na súboj slovenských mladíkov s úradujúcimi majstrami sveta, Američanmi. Vysielať ho bude DIGI Sport 1. Od 19:10 na DIGI Sport 3 to bude zasa zápas Švédsko-Česko, takisto z produkcie ČT.

Rokuje sa ešte aj o prípadnom prenose zo sobotného finále. „Je to náš konkrétny príspevok k propagácii mládežníckeho športu. Hlinkov memoriál je podujatie, ktoré je svojou športovou kvalitou dokonca považované za vyššie ako majstrovstvá sveta tejto vekovej kategórie, keďže v termíne turnaja majú všetky výbery k dispozícii tie najväčšie talenty. V minulosti na Hlinkovom memoriáli začínali neskoršie slávne hviezy ako Sidney Crosby či Alexander Ovečkin, a veríme, že aj tohto roku pred našimi kamerami sa blysne niekoľko hokejistov, ktorí o niekoľko rokov budú v titulkoch hokejových správ. Veríme, že prenosy budú povzbudením aj pre slovenský mládežnícky hokej,“ uviedol generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

Mohlo by vás ešte zaujímať