Reklama

Skylink: Travel Channel HD už len z novej frekvencie, pokiaľ vám nefunguje musíte prelaďovať

Spoločnosť M7 Group, prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, dnes odpojila dokumentárno-cestovateľskú stanicu Travel Channel HD zo starej frekvencie 12 109 MHz na satelite Astra 3B (23,5°E). Stalo sa tak po niekoľko mesačnom súbežnom vysielaní na pôvodnej a nej frekvencii 11 914 MHz, keďže z nových parametrov je kanál dostupný už od marca tohto roku. Zákazníci tak mali dostatok času na preladenie svojich prijímačov.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ ste zákazníkom platformy Skylink a máte predplatený balíček v ktorom je Travel Channel HD a ten vám nefunguje, musíte si naladiť program z nových parametrov. V čase písania našej správy bol na stanici z pôvodných parametrov už len oznam o zmene frekvencie a nutnosti preladiť.

Majiteľom Skylink Ready prijímačov by sa mala zmena prejaviť automaticky, pokiaľ sa tak nestalo odporúčame vypnúť a zapnúť satelitný HD prijímač. V zozname FastScan sa nachádza Travel Channel HD na programovej pozícii číslo 135.

Spomeňme, že Travel Channel HD sa mal presunúť podľa pôvodných plánov, ktoré boli zverejnené aj na oficiálnej webovej stránke či v magazíne Skylink, na frekvenciu 11 914 MHz už pri veľkom januárovom prelaďovaní. Z akého dôvodu sa program neobjavil na novej frekvencii ešte v januári, nie je známe.

Technické parametre pre príjem Travel Channel HD CZ:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 914 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Travel Channel HD CZ
Provider: Skylink

Travel Channel HD CE_PRELADTE-272015-1042
Oznam na pôvodnej frekvencii Travel Channel HD (frekvencia 12 109 MHz).

Mohlo by vás ešte zaujímať