Reklama

Eurosport predstaví 10. júna novú verziu internetového prehrávača Eurosport Player

Športový kanál Eurosport spustí 10. júna novú verziu internetového prehrávača Eurosport Player, ktorý ponúkne užívateľom vylepšené a moderné prostredie, intenzívnejšie športové zážitky vďaka súbežným živým prenosom na viacerých kanáloch, intuitívnu navigáciu a prepínanie z ponúkaných kamier.

Vďaka novej verzii prehrávača si tak budú môcť vychutnať diváci už aj vytrvalostné preteky 24 hodín Le Mans, ktoré budú vysielané na bonusovom kanáli bez prerušenia a bez reklám, a tiež umožnia fanúšikom dostať sa svetovým pretekom doslova pod kožu.
Pokračovanie nižšie:


Eurosport Player je špičkou vo svojej triede produktov OTT a demonštruje, že Eurosport sa zameriava na dodávanie špičkového športového vysielania za pevnú cenu na multi-platformnom základe priamo spotrebiteľovi. Nový Eurosport Player má intuitívnu navigáciu, viac štatistík a tých najlepších športových momentov a ponúkne aj prístup z niekoľkých uhlov kamier, čo optimalizuje zážitok zo sledovania nášho rastúceho portfólia svetového športu„, povedal Peter Hutton, generálny riaditeľ Eurosportu. Arnaud Maillard, viceprezident Digital Media, Discovery Networks International a Eurosportu, dodáva: „24 hodín Le Mans je jednou z vlajkových udalostí Eurosportu a ideálnou príležitosťou predviesť nové a vylepšené funkcie Eurosport Playeru. Športoví fanúšikovia môžu prežiť úchvatné zážitky zo závodu, a to kedykoľvek a na akomkoľvek zariadení.

Eurosport dlhodobo vysiela 24 hodín Le Mans, práva vlastní aj na rok 2016. V priemere za posledných päť rokov sledovalo závod na Eurosportu 16,5 miliónov divákov.

Mohlo by vás ešte zaujímať