Reklama

Česko-slovenská verzia Fashion TV v ponuke SmartTVBoxu a ANTIK TV GO

ANTIK Telecom rozšíril programovú ponuku SmartTVBoxu, ako aj mobilnej televízie ANTIK TV GO, o česko-slovenskú verziu kanálu Fashion TV. Stanica je dostupná pre užívateľov SmartTVBoxu už od Vstupného balíčka, ktorý je poskytovaný bez mesačných poplatkov.

Fashion TV (Czech & Slovak) je lokalizovaná verzia kanálu o móde pre slovenských a českých divákov.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že Fashion TV bola pred niekoľkými rokmi dostupná nekódovane prostredníctvom družice ASTRA 3B (23,5°E). Televízia však vysielanie nečakane prerušila koncom decembra 2012, neskôr vysielanie opäť sprístupnila, no iba prostredníctvom internetu a u vybraných káblových a IPTV operátorov.

ANTIK TV GO je služba, ktorá umožňuje zákazníkom nielen na mobilných zariadeniach, ale aj na PC s operačným systémom Windows 8, sledovať viac ako 50 televíznych staníc.

Vďaka Smart TV Boxu je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne.

fashionTV_skcz

Mohlo by vás ešte zaujímať