Reklama

RTVS pripravuje aj tento rok špeciálny prvoaprílový program

Slovenský verejnoprávny vysielateľ RTVS pripravuje aj tento rok špeciálny prvoaprílový program na svojom prvom programe. O čo konkrétne pôjde však nechce prezradiť. „Nechajte sa prekvapiť,“ uviedol ešte minulý týždeň pre náš portál SatelitnáTV.sk PR manažér RTVS Juraj Kadáš.
Pokračovanie nižšie:


Telerozhlas si pripravil pre divákov svoj premiérový prvoaprílový program minulý rok, kedy divákov nočným vysielaním sprevádzal Andrej Bičan v pyžame, ktorý pomáhal rátať ovečky tým, ktorí nemohli spať a noc trávili pred televíziou. Do nočného živého vysielania mu prišli vypomôcť aj moderátori Marcel Merčiak, Sajfa, Martin Nikodým či dokonca náhodný divák.

Tento týždeň sa v programových plánoch Jednotky v noci z utorka 31. marca na stredu 1. apríla 2015 objavil zábavný program s názvom Pomaly ďalej zájdeš!. V popise programu je uvedené: „Verejnoprávna služba s Andrejom Bičanom.“

Všetci, ktorí nebudete môcť zaspať dnes v noci tak môžete sledovať od polnoci až do štvrtej hodiny ráno tento špeciálny prvoaprílový zábavný program.

Lepsie_spanie
Lepšie spanie – minuloročný prvoaprílový program RTVS

Mohlo by vás ešte zaujímať