Reklama

SATRO ponúka svojim zákazníkom už aj službu HBO GO, nemusia využívať ani digitálnu televíziu

Od decembra tohto roku si môžu zákazníci digitálnej televízie SATROdigital a internetu SATROnet objednať aj službu HBO GO. Stovky hodín filmov, seriálov z produkcie HBO tak môžu sledovať kdekoľvek a kedykoľvek a to až na maximálne štyroch zariadeniach (TV, PC, tablet, mobil). Celkovo môžu zákazníci sledovať HBO GO na dvoch zariadeniach súčasne, pričom si ich môžu počas mesiace meniť. Zmenu je možné vykonať maximálne päťkrát do mesiaca. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:


HBO GO si môžu zákazníci, ktorí využívajú službu SATROdigital s predplateným balíčkom HBO, objednať za mesačný poplatok 2,9 €. Navyše prvé tri mesiace môžu túto novú službu využívať úplne zadarmo. Ak využijú aktuálnu akciu a zaviažu sa na 24 mesiacov, získajú HBO GO na ďalšie dva mesiace zadarmo. Zákazníci s aktivovaným balíčkom HBO MAX/HBO MAX HD majú HBO GO už zahrnuté v cene balíčka.

Je radosť sledovať, ako rastie počet spokojných užívateľov, ktorí objavili nadštandardnú kvalitu a výber knižnice HBO GO. Sme veľmi radi, že aj zákazníci nielen platenej TV, ale aj internetu od spoločnosti SATRO s.r.o. patria do tejto skupiny. Tešíme se na nich,“ konštatoval Daniel Klička, Country manager HBO Europe.

Unikátne je, že naši zákazníci, ktorí odoberajú iba službu SATROnet, môžu získať službu HBO GO za mesačný doplatok 7,90 €, bez toho, aby si museli objednať digitálnu televíziu SATROdigital,“ hovorí Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO a dodáva: „Aj tu je možné využiť akciu platnú do konca januára 2015 – pri viazanosti na 24 mesiacov môžu mať prvé dva mesiace službu HBO GO zadarmo.

Mohlo by vás ešte zaujímať