Reklama

SATRO uviedolo na trh svoj vlastný TV Archív

Operátor káblovej televízie a dátových služieb, spoločnosť SATRO, uviedol na trh svoj vlastný TV archív. Ten je dostupný zákazníkom s najnovším hybridným prijímačom SATRObox HD USB PVR. Uviedol operátor v tlačovej správe.

V súčasnosti pracujeme na verziách pre iOS aj Android,“ povedal Marek Michalík , marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o a pokračoval: „Po aktivácii TV archívu zákazníkom, vzniká možnosť všetky programy v TV archíve si nahrávať s dostatočnou časovou rezervou na ich začiatku aj konci.
Pokračovanie nižšie:

SATRObox HD USB PVR má okrem archívu aj ďalšie užitočné funkcie ako nahrávanie vysielania na USB pamäťové zariadenie, alebo prehrávanie multimédií z USB, z počítača cez DLNA, či priamo z internetu.

Pri kúpe tohto prijímača zákazníci získavajú prístup k archívu na 1 mesiac bezplatne a pri viazanosti 24 mesiacov aj kupón v hodnote 40 € na programové balíčky SATROdigital, na ktoré zákazník nie je viazaný. Tí zákazníci, ktorí hybridný prijímač už vlastnia resp. ho budú mať,získajú TV archív tak, že si v menu svojho digitálneho prijímača TV archív aktivujú.

Mesačný poplatok za službu SATRO TV archív je stanovený na 2,90€ mesačne za 20 staníc. Zákazníci navyše môžu využiť akciu a získať tak prístup k TV archívu celkovo na tri mesiace zadarmo. TV archív je možné objednať si už k najlacnejšej ponuke SATROdigital MINI/MINIHD.

Mohlo by vás ešte zaujímať