Reklama

FilmBox Premium prinesie zaujímavé tituly od NBCUniversal už na Vianoce

Spoločnosť SPI International, ktorá prevádzkuje rodinu kanálov FilmBox, sa dohodla na spolupráci s americkou filmovou a distribučnou spoločnosťou NBCUniversal. Českí a slovenskí diváci si tak budú môcť na novej stanici FilmBox Premium, ktorá nahradí 1. decembra FilmBox Extra, pozrieť prvotriedne filmové snímky a hollywoodske blockbustre. Informovala o tom spoločnosť v tlačovej správe.

Dohodou získava SPI vysielacie práva na niekoľko desiatok filmov vyprodukovaných štúdiom NBCUniversal v roku 2012. FilmBox Premium začne nový obsah vysielať už tento december. Svoju sviatočnú vysielaciu štruktúru vystuží uznávanými snímkami ako hudobná dráma Bedári, kde zažiarili hviezdy ako Hugh Jackman, Russel Crowe a Anne Hathaway.
Pokračovanie nižšie:


Diváci sa môžu tešiť v decembri aj na rodinný film Máme radi veľryby, v hlavnej roli s Kristen Bell, Drew Barrymore a Tedom Dansonom. Silvester môžete na FilmBox Premium osláviť s hrdinami akčnej komédie Macík, Markom Wahlbergom a Milou Kunis. Táto snímka, ktorá len nedávno bežala v našich kinách, zažije na programoch FilmBox svoju slovenskú televíznu premiéru.

SPI International získala práva na celkovo osemdesiat filmových titulov vrátane populárnych komédií (Zásnuby na dobu neurčitú; Wanderlust), rodinných filmov (Lorax; Norman a duchovia) či akčných snímok (Bournov odkaz; Kontraband; Päste zo železa ). Dohoda taktiež zahŕňa viacero ešte stále horúcich kinohitov a televíznych titulov spred roka 2012.

Sme naozaj hrdí, že sa nám podarilo uzavrieť tento obchod. S prvotriednym obsahom od NBCUniversal môžeme výrazne posilniť konkurencieschopnosť kanálu FilmBox Premium, našej vlajkovej lode v Českej republike a na Slovensku,“ hovorí Berk Uziyel, výkonný riaditeľ FilmBox International Ltd.

SPI International a NBCUniversal zamýšľajú pokračovať v spolupráci aj do budúcnosti. Obaja partneri už teraz pracujú na ďalšej dohode, ktorá sa týka akvizície ďalších filmových titulov najvyššej kvality, ktoré americké štúdio vyprodukovalo v roku 2013.

Mohlo by vás ešte zaujímať