Reklama

V ČR spustila testovacie vysielanie Praha TV, nahradila Metropol TV

V programovej ponuke spoločnosti Prague Digital TV (PDTV), prevádzkovateľa českého regionálneho multiplexu 4., došlo z dôvodu ukončenia vysielania TV Metropol k zmene programovej ponuky. Od dnes je možné naladiť v multiplexe, na bývalej programovej pozícii po Metropol TV, novú stanicu s názvom Praha TV.

Prevádzkovateľ multiplexu odporúča divákom v Prahe a časti stredných Čiech, ktorí prijímajú tento multiplex, spustiť manuálne vyhľadávanie. „Odporúčame divákom pokiaľ možno zvoliť na svojom set-top-boxe či televízore manuálny spôsob ladenia, pretože zmena sa tak dotkne iba staníc vysielaných v tomto multiplexe a ostatné zostaneme v prijímači uložené bezo zmeny.“ dodáva Petr Formánek, konateľ spoločnosti Prague Digital TV.
Pokračovanie nižšie:

TV Praha nadviaže vo svojom vysielaní na TV Metropol, ktorá ukončila vysielanie z finančných dôvodov. V programovej ponuke sa tak objavia publicistické relácie, dokumentárne filmy, ako aj spravodajstvo z Prahy a jej okolí.

Regionálna sieť Prague Digital TV vysiela v lokalitách Strahov, Ládví a Zelený pruh na 46. kanáli (674 MHz). Aktuálne šíri programy ako Praha TV, Noe, KINOSVĚT, Retro Music TV, regionalnitelevizie.cz, FAJNROCK TV, TV Regina, Harmonie TV a Rádio Dechovka.

Mohlo by vás ešte zaujímať