Reklama

Prístup k online videotéke HBO GO majú už aj zákazníci UPC

Už aj najväčší káblový operátor na Slovensku, spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, poskytuje svojim zákazníkom prístup k online videotéke HBO GO.

Online videotéka je dostupná všetkým zákazníkom služby UPC DIGITAL, podmienkou jej získania je využívanie balíčkov HBO alebo Superfilm. Užívatelia týchto balíčkov získavajú službu HBO GO od spoločnosti UPC ako bonus bezplatne a automaticky po prihlásení na stránke www.upc.sk v sekcii Moje UPC. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:

Zaradenie digitálnej videotéky HBO GO predstavuje ďalší krok v našom úsilí neustále inovovať a skvalitňovať ponúkané služby. Je zároveň potvrdením našej snahy vychádzať v ústrety požiadavkám a očakávaniam divákov poskytovaním moderných, interaktívnych a obsahovo bohatých služieb v špičkovej kvalite,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

TIP: UPC uskutoční 15. júla preladenie digitálnej TV a pridá nové programy

Služba HBO GO ponúka neobmedzený prístup k filmom, seriálom, dokumentom či koncertom z pôvodnej produkcie HBO, vrátane premiérových hitov najväčších hollywoodskych štúdií. S online knižnicou HBO GO v ponuke digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL si diváci teraz môžu vychutnať svoje obľúbené filmy a seriály kedykoľvek a kdekoľvek, na svojich smartphonoch, tabletoch, počítačoch alebo prostredníctvom smart televízorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať