Reklama

Prevádzkovateľ niekoľkých známych platených kanálov – Chellomedia sa premenuje na AMC Networks International

Spoločnosť AMC Networks, ktorá prevzala už dávnejšie prevádzkovateľa niekoľkých televíznych staníc – Chellomedia, oznámila tento týždeň, že mediálnu spoločnosť Chellomedia premenuje na AMC Networks International.

Súčasťou AMC Networks International sa stane tiež AMC/Sundance Channel Global, spoločnosť ktorá prevádzkuje televízny kanál Sundance Channel v Európe, Latinskej Amerike a na Blízkom východe, ako aj v Ázii.
Pokračovanie nižšie:

Premenovanie spoločnosti Chellomedia je prirodzeným ďalším krokom v pokračujúcej integrácii portfólia televíznych staníc a premene AMC Networks v globálnu mediálnu spoločnosť,“ hovorí prevádzkový riaditeľ spoločnosti AMC Networks, Ed Carroll.

AMC Networks International je tvorená šiestimi prevádzkovými jednotkami: AMC Networks International – Asia-Pacific, AMC Networks International – Central Europe, AMC Networks International – Iberia, AMC Networks International – Latin America, AMC Networks International – Zone (EMEA) a AMC Networks International – DMC.

Oblasť strednej Európy bude mať na starosti AMC Networks International – Central Europe, ktorá prevádzkuje stanice ako Sport 1, Sport 2 HD, Sport M, OBN, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Mánia, Film Café a MGM Channel.

Mohlo by vás ešte zaujímať