Reklama

Nemecká platforma Satelio sa presunie na družicu Amos 5

Nemecká satelitná platforma Satelio, ktorá je určená pre divákov v Namibii a Južnej Afrike, zmení družicu. Platforma sa presunie zo súčasného satelitu Intelsat 20 (68,5°E) na AMOS 5 (17°E). Informovala o tom samotná platforma na svojich oficiálnych webových stránkach.

K odpojeniu programov z doterajšej družice nedôjde hneď, istý čas bude prebiehať súbežné vysielanie z oboch družíc a počas neho budú mať diváci čas si pretočiť svoje satelitné paraboly na novú orbitálnu pozíciu.
Pokračovanie nižšie:

Za platformou Satelio, ktorá oficiálne odštartovala koncom roka 2013, stojí nemecká spoločnosť Deutscher Televisionsklub Betriebs GmbH. Nemecky hovoriacim divákom v rôznych častiach Afriky ponúka nemecké programy. Z novej satelitnej pozície ponúkne viac programov a za nižšiu cenu.

Len pre zaujímavosť cena v prípade ročného predplatného vychádza kompletne aj s aktivačným poplatkom a boxom na 518 dolárov (381 €), v priemere teda 43,17 dolárov (32 €) mesačne. V porovnaní so starou cenou je to o 14 € mesačne lacnejšie.

V programovej ponuke Satelio sa nachádzajú programy: RTL, Sat.1, RTL2, ProSieben, Vox, Kabel Eins, Super RTL, Puls 4 Austria, Sixx, N24, EuroNews, Your Familiy Entertainment, Jukebox, C-Music TV, ProSieben Maxx a DW TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať