Reklama

Maďarská Duna World bude už čoskoro dostupná pre zákazníkov novej DIGI TV

Satelitná platforma DIGI TV zaradila už do svojho programového rastra maďarský televízny program Duna World. Kanál je dostupný v HD set-top-boxoch Kaon na programovej pozícii číslo 183, no počas písania tejto správy ešte nefungoval. Prijímač vypisoval chybu „Tento kanál nie je zahrnutý vo vašich predplatených TV balíkoch (100)„.

Podľa oficiálneho programového rastra, ktorý máme k dispozícii, by sa mal kanál Duna World presunúť na pozíciu číslo 85, hneď za Duna TV.
Pokračovanie nižšie:

Nový maďarský program verejnoprávneho vysielateľa MTVA bude zákazníkom novej DIGI TV dostupný z kapacity konkurenčnej spoločnosti UPC DTH, ktorá prevádzkuje na Slovensku a v Česku platformu freeSAT. UPC pridalo k programu kódovací systém Nagravision (CAID: 1882) v piatok 11.júla 2014. Jedná sa vôbec o prvú spoluprácu medzi DIGI Slovakia a UPC DTH.

Duna World bude súčasťou maďarského balíčka, ktorý aktuálne obsahuje už programy Music Channel HU, Story 5, Hit Music HU, Nota TV, TV 2, Cool TV, Duna, Film+ HU, m1, m2, Magyar ATV, RTL+, RTL 2, RTL klub, Story 4, Story 5, Viasat3 a TV Paprika HU. Pripomeňme, že okrem maďarského balíčka majú diváci na výber maďarskej audio stopy aj pri vybraných platených kanáloch ako napr. HBO, Eurosport, NGC, AXN a ďalšie. Prehľad programov s maďarskými audio stopami sme Vám už priniesli na našom portáli SatelitnáTV.sk v predchádzajúcej správe.

Tento mesiac by mala byť, podľa vyjadrenia DIGI TV, konečne dostupná zákazníkom už aj trojica hudobných kanálov MTV (MTV Europe, MTV Hits a MTV Rocks), ktoré sa nachádzajú v DIGI boxoch na programových pozíciách 64, 65 a 66, no od spustenia novej DIGI TV ešte nefungujú. K programom nie je pripojený kódovací systém Nagravision, ktorý využíva práve nova DIGI TV.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Názov: Duna World

Mohlo by vás ešte zaujímať