Reklama

JOJ Group má nového finančného riaditeľa

Od 1. mája 2014 je finančným riaditeľom JOJ Group Mojmír Mlčoch. Sedem rokov viedol finančný úsek JOJ Group aktuálny generálny riaditeľ Marcel Grega.

​Ing. Mojmír Mlčoch vyštudoval Masarykovu univerzitu, Ekonomicko – správnu fakultu v Brne, ktorú ukončil v roku 2003. Ešte v ten istý rok začal pracovať v prestížnej spoločnosti PricewatershouseCoopers v Prahe a od roku 2006 pôsobil v Štokholme. V roku 2008 prijal ponuku manažéra v Zurichu. Po siedmich rokoch v spoločnosti PricewatershouseCoopers odišiel v roku 2010 do spoločnosti Central European Media Enterprises, kde bol na manažérskych pozíciách zodpovedný za treasury a finančné plánovanie. Mojmír Mlčoch má viac ako 10 rokov skúseností v medzinárodných financiách a jeho profesionálna orientácia na mediálnu oblasť bude prínosom pre JOJ Group. Dohovorí sa anglicky, švédsky, nemecky.
Pokračovanie nižšie:



​“Tešíme sa, že sa rady top manažmentu rozšírili o skvelého profesionála a veríme, že sa mu bude v tíme JOJ Group dariť,” povedal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Mohlo by vás ešte zaujímať