Reklama

Na Slovensku odštartuje už čoskoro nová Televízia Z

Televízia Z, ktorá testuje už svoje vysielanie v bratislavskom lokálnom multiplexe na 32. kanáli, chce spustiť svoje oficiálne vysielanie už začiatkom apríla 2014. Pre portál SatelitnáTV.sk to potvrdil prevádzkovateľ novej televízie, spoločnosť ZOE MEDIA. Televízia už požiadala aj Radu pre vysielanie a retransmisiu o licenciu, tá sa ňou bude zaoberať na najbližšom zasadnutí. „Ak nám bude na najbližšom zasadaní Rady pre vysielanie a retransmisiu dňa 25.3.2014 týmto orgánom schválená licencia, do vysielania vstúpime dňa 4.4.2014 o 18.00,“ uviedol pre náš portál Ivan Brožík zo spoločnosti ZOE MEDIA.
Pokračovanie nižšie:

Televízia Z (TV Z) bude úplne novým projektom spoločnosti ZOE MEDIA. „Je to úplne nový projekt, založený na poznaní, že na televíznom trhu na Slovensku neexistuje subjekt, ktorý by poskytoval program, v ktorom je tabu akýkoľvek bulvár ako téma, či jej forma spracovania, chceme sa prihovoriť tým divákom, ktorí vzhľadom na zlé vnemové skúsenosti s existujúcou programovou ponukou rezignovali na sledovanie televízie, prezentoval novú televíziu Brožík. Ako ďalej dodáva: „Ide nám o preferovanie hodnotových postojov, myšlienok, činov a udalostí. Nie sme nikomu politicky ani finančne zaviazaní a nikým v tomto smere v našom zámere obmedzovaní.“

Nová TV Z chce vo svojom spravodajstve informovať vecne a stručne. Jej heslom bude „posol dobrých správ“. Vo vysielaní by sa okrem spravodajstva a publicistiky mali objaviť aj programy pre náročnejšieho diváka.

Ako sme už informovali, televízia testuje niekoľko dní v lokálnom multiplexe na 32. kanáli v Bratislave, ktorý prevádzkuje spoločnosť AVIS. Aktuálne však prebiehajú aj rokovania s káblovými operátormi a o vstupe do ďalších lokálnych multiplexov. „Je nám už teraz jasné, že sa budeme usilovať splniť všetky legislatívne predpoklady, aby sme mohli o Televízii Z už v krátkom čase hovoriť ako o plnokrvne „celoplošnej“,“ uviedol Brožík.

Pripomeňme, že ZOE MEDIA plánuje spustiť okrem Televízie Z ešte aj náboženský kanál pod názvom TV ZOE.

TV_Z 1
Testovacie vysielanie Televízie Z

Mohlo by vás ešte zaujímať