Reklama

Antik rozširuje ponuku SmartTVBoxu o Fajnrock, v priebehu marca pribudnú ďalšie kanály

Užívatelia SmartTVBoxu od košickej spoločnosti Antik Telecom môžu od štvrtka 7. marca sledovať česko-slovenskú hudobnú televíziu Fajnrock TV. Kanál bude súčasťou plateného balíčka Mix, ktorý poskytuje operátor za mesačných poplatok 5,5 €. Ešte tento mesiac plánuje okrem Fajnrocku rozšíriť Antik ponuku plateného balíčka Mix o ďalších osem kanálov FilmBox, FilmBox Plus, English Club TV, Nickelodeon, MTV, Comedy Central Extra, MCM Top a MCM Pop. Cena po rozšírení zostane nezmenená.
Pokračovanie nižšie:

Hudobný program pre všetkých rockerov Fajnrock by sa mal objaviť v ponuke televíznych kanálov v SmartTVBoxe po automatickej aktualizácii, pokiaľ by sa tak nestalo je nutné v menu prijímača obnoviť zdroje (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

Fajnrock odštartoval v roku 2012. Ako už názov stanice napovedá, zameriava sa na rock. Vo vysielaní sa objavujú videoklipy ako domáci tak aj zahraničných interpretov no nechýbajú napr. ani koncerty.

Aktuálna ponuka programov plateného balíčka Mix:
History Channel, Crime and Investigation, Auto Motor und Sport, Sport 5, Dusk!, Retro Music Television, Óčko Gold, Fajnrock, Russian Travel Guide, HD+, Mezzo a Fun 1.

Fajnrock1

Mohlo by vás ešte zaujímať