Reklama

Towercom predĺžil zmluvu so spoločnosťou SES ohľadom satelitnej kapacity na družici Astra 3B

Slovenská spoločnosť Towercom podpísala so satelitným operátorom SES dlhoročnú zmluvu ohľadom využívania satelitnej kapacity na družici ASTRA 3B, ktorá je umiestnená na orbitálnej pozícii 23,5 stupňa východne (23,5°E). Informovala dnes o tom luxemburská spoločnosť SES.

Spoločnosť Towercom využíva viacero transpondérov na orbitálnej pozícii 23,5°E na zabezpečenie televíznych služieb, vrátane distribúcie obsahu v HD, pre slovenský a český trh. Towercom poskytuje kapacitu pre TV operátora Skylink, vedúcu slovenskú a českú satelitnú TV platformu, ktorá slúži vyše 2 miliónom zákazníkov.
Pokračovanie nižšie:

Naším cieľom je poskytovať vysoko kvalitné a inovatívne služby našim zákazníkom,“ hovorí Roman Fischer, CEO a predseda predstavenstva spoločnosti Towercom. „Spolupráca s tým najspoľahlivejším satelitným poskytovateľom, spoločnosťou SES, nám pomáha napĺňať náš cieľ byť spoľahlivým dlhoročným partnerom pre našich zákazníkov.

Táto zmluva predstavuje pokračovanie nášho partnerstva vo vysoko konkurenčnom prostredí,“ povedal Ferdinand Kayser, obchodný riaditeľ spoločnosti SES a dodáva: „Sme poctení, že sa spoločnosť Towercom na nás spolieha pri poskytovaní prvotriednych vysielacích služieb a tešíme sa na pokračovanie našej úspešnej spolupráce.

Mohlo by vás ešte zaujímať