Reklama

Cyfrowy Polsat rozširuje svoju ponuku o FilmBox Arthouse a TVP Sport HD

Prevádzkovateľ poľskej satelitnej platformy Cyfrowy Polsat rozšíril svoju ponuku o dva nové televízne kanály FilmBox Arthouse a TVP Sport HD. Vysielanie kanálu FilmBox Arthouse je dostupné prostredníctvom satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E) na frekvencii 10 758 MHz, TVP Sport HD zase na frekvencii 10 911 MHz. Oba kanály sú kódované systémom Nagravision a sprístupnené iba predplatiteľom platformy Cyfrowy Polsat.
Pokračovanie nižšie:

Filmový kanál FilmBox Arthouse patriaci skupine Kino Polska TV vo svojom vysielaní prináša nezávislú filmovú tvorbu z celého sveta. Zákazníci platformy Cyfrowy Polsat naladia kanál na programovej pozícii číslo 53 (na doterajšej pozícii Sundance Channel, ktorý sa presunul na pozíciu 350). Prístup k programu majú predplatitelia balíčka Film HD.

TVP Sport HD je športový kanál poľskej verejnoprávnej televízie TVP, ktorý spustil svoje vysielanie 12. januára tohto roku. Zákazníci Cyfroweho Polsatu nájdu kanál na programovej pozícii č. 122, prístup k nemu majú len predplatitelia športového balíčka Sport HD. Cyfrowy Polsat sa tak stal prvou poľskou satelitnou platformou, ktorá tento športový kanál vo vysokom rozlíšení ponúkla svojim zákazníkom.

Technické parametre pre príjem FilmBox Arthouse:
Družica: Eutelsat HOT BIRD 13C (13°E)
Frekvencia: 10 758 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Cyfrowy Polsat SA
Názov: Filmbox Arthouse

Technické parametre pre príjem TVP Sport HD:
Družica: Eutelsat HOT BIRD 13C (13°E)
Frekvencia: 10 911 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Cyfrowy Polsat S.A.
Názov: TVP Sport HD

(satkurier)

Mohlo by vás ešte zaujímať