Reklama

Česká televízia obnoví najstarší český motoristický magazín Auto Moto Revue

Česká verejnoprávna televízia (ČT) vracia od 1. marca 2014 na obrazovky jeden z najstarších českých motoristických magazínov Auto Moto Revue. Podľa televízie prešiel magazín behom pauzy celkovou generálkou a zásadnou premenou. „Rovnako ako predtým bude program motoristov vzdelávať a informovať, ale tentokrát navyše aj baviť,“ uviedla televízia v tlačovej správe.

Ako auto stojí na štyroch kolesách, nová revue je postavená na tíme štyroch expertov. Na plyn šliape Míša Maňovská, skvelá rallye pretekárka, naviguje štvornásobný víťaz Dakaru Pepa Kalina, výkon stráži olympijský víťaz a športovec roka Aleš Valenta a o tempo jazdy sa stará rozhlasový moderátor a motoristický fanatik Petr Šimek. Sprievodcovia k témam pristupujú po svojom, relácia tak naberá veľa rôznych rozmerov a každý divák tak má šancu prísť si na svoje,“ predstavuje program hlavný dramaturg relácie Milan Vacek.
Pokračovanie nižšie:

Nový obsah magazínu Auto Moto Revue už nie je len mozaikou zaujímavostí, ale príbehom so začiatkom a koncom, nech ide o súboj auta s vlakom, lietadlom alebo človekom, odkrývanie tajomstiev policajných kamier, hon na zlodeja áut či prípravu kaskadérskeho skoku s Jaguarom. Príbehová línia je doplnená informáciami o technických novinkách a vychytávkach, radami pre správanie sa na ceste, unikátnymi zábermi z policajných kamier, právnou poradňou alebo netypickými testami. K tomu Milan Vacek dodáva: „Naši experti navyše skúšajú riadenie nezvyčajných strojov, prinášajú reportáže z diváckych garáží, v ktorých sú ukryté unikátne kúsky, jazdia s profesionálmi a kaskadérmi a tiež dávajú zabrať test autu, ktoré je tu preto, aby sa na ňom testovalo, čo vydrží a čo by ľudia so svojim autom rozhodne nikdy robiť nemali.

Mohlo by vás ešte zaujímať