Reklama

Travel Channel bude už onedlho vysielať vo formáte 16:9

Spoločnosť Scripps Networks International (UK) Limited dnes informovala, že zahájila proces transformácie vysielania SD verzie televízneho kanálu Travel Channel do formátu 16:9.

Začatie vysielania v novom formáte je plánované na koniec prvého štvrťroka 2014, konkrétny dátum bude ešte upresnený.

Travel Channel ponúka objektívny, prehľadný a moderný pohľad na cestovanie a skúsenosti cestovateľov. Program zavedie divákov všetkých kútov našej planéty, za dobrodružnými zážitkami aj luxusom, predstaví to najlepšie z gastronómie, životného štýlu a cestovateľskej vášne a nahliadne do zákulisia cestovania.
Pokračovanie nižšie:

Travel Channel je popredný medzinárodný televízny kanál zameraný na cestovanie, vysiela 24 hodín denne, v 21 jazykoch a vo 130 krajinách Európy, Stredného Východu a Afriky. Travel Channel International je súčasťou Scripps Networks International, dcérskej spoločnosti celosvetovo pôsobiacej Scripps Networks Interactive, Inc. Portfólio spoločnosti zahŕňa tiež populárne televízne a internetové brandy Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel a kanál zameraný na country hudbu Great American Country.

SD verzia Travel Channel vysiela vo všetkých kľúčových platformách na českom a slovenskom trhu (UPC, Digi TV, O2 TV, Orange Slovensko, Magio TV). Verziu vo vysokom rozlíšení môžu sledovať napr. zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct či Skylink.

(Channels)

Mohlo by vás ešte zaujímať