Reklama

Česká UPC zaradila do svojej ponuky Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2 HD

Poskytovateľ digitálnej káblovej televízie UPC v Českej republike, spoločnosť UPC Česká republika, rozšíril svoju ponuku o dva slovenské športové kanály Slovak Sport.TV 1 (SD) a Slovak Sport.TV 2 vo vysokom rozlíšení (HD). Zákazníci operátora tak môžu vďaka tomu sledovať, okrem iného, aj prenosy z anglickej futbalovej Premier League v HD kvalite. Informoval o tom dnes samotný operátor v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2 HD umiestňuje UPC do programového balíčka Komfort.
Stanica Slovak Sport.TV 1 bude navyše súčasťou tematického balíčka Sport, ktorý už obsahuje programy Sport 1, Sport 2, Nova Sport, Nova Sport HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Extreme Sport a Golf Channel.

UPC Česká republika je najväčším českým poskytovateľom platených televíznych služieb a širokopásmového vysokorýchlostného internetu. Jej káblovej siete sú v dosahu 1,34 milióna domácností v 370 lokalitách po celej Českej republike. Služby UPC využíva 1,2 milióna zákazníkov. UPC je súčasťou spoločnosti Liberty Global.

Slovenská káblová televízia UPC poskytnúť svojim zákazníkom Slovak Sport.TV 2 nemôže, vzhľadom k tomu, že na Slovensku môže exkluzívne ponúkať tento kanál iba Slovak Telekom vo svojej Magio TV či satelitnej Magio Sat, alebo DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať