Reklama

Topfun nasadil obsah AXN NOW do balíčka Topfun Start

Prevádzkovateľ internetovej videopožičovne Topfun, spoločnosť Topfun Media a.s., sa dohodol s AXN Europe Limited na spolupráci, a tak od 1. októbra ponúka v balíčku Topfun Start za nezmenenú cenu, okrem iného obsahu aj seriály a filmy pod označením AXN NOW.

V ponúkaných seriáloch a filmoch pod označením AXN NOW sa tak môžu zákazníci Topfunu stretnúť s takými filmovými hviezdami ako je Jean-Claude van Damme vo filme „Šesť výstrelov“, v seriáli „Hanibal“ im Hannibal Lecter pripraví skutočne desivé okamihy a v sérii „Amerika na pokračovanie“ sa z rozprávania hlavných protagonistov, scenáristov a režisérov dozvedia množstvo informácií zo zákulisia natáčania úspešných seriálov. V aplikáciách Topfun, v Smart TV, mobiloch, tabletoch, settopboxoch a na webe, je v balíčku Topfun Start nasadených 17 hodín obsahu AXN NOW s tým, že 5 hodín sa bude mesačne obmieňať.
Pokračovanie nižšie:

Sme radi, že sme s AXN Europe Limited po dlhších rokovaniach uzavreli dohodu a že môžeme divákom sprostredkovať filmy a seriály s logom AXN NOW. Neustále pracujeme na rozširovaní obsahu videopožičovne a nasadenie obsahu AXN NOW je teda logicky ďalším, nie však posledným krokom k zatraktívneniu našej ponuky a veríme, že tento kvalitný a divácky atraktívny obsah zákazník ocení,“ vyhlásil Obchodný riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Mohlo by vás ešte zaujímať