Reklama

Spravodajská lišta ČT24 v HbbTV

Česká spravodajská televízia ČT24, ktorá včera predstavila svoju novú grafickú podobu, sprístupnila pre svojich divákov v rovnaký deň aj spravodajskú lištu ČT24 v takzvanom hybridnom vysielaní (HbbTV). Jedná sa o zaujímavú novinku, pretože vďaka tejto aplikácii si môžu všetci diváci s prijímačom či televízorom s podporou HbbTV aktivovať spravodajskú lištu ČT24 a mať tak k dispozícii tie najdôležitejšie správy na ktoromkoľvek programe Českej televízie.

Nad rámec štandardného zobrazenia možno obsah lišty tiež rozbaliť, takže celý súbor správ je k dispozícii prehľadne vcelku,“ vysvetľuje vedúci Internetu ČT Petr Svatoš.
Pokračovanie nižšie:

Česká televízia tak touto novinkou rozširuje ponuku svojich služieb v oblasti hybridného vysielania. Len pred nedávnom napr. sprístupnila v HbbTV aj kompletný archív vysielania iVysílání.

TIP: Česká televízia zmenila grafickú podobu spravodajskej stanice ČT24

Slovenskí diváci si môžu HbbTV vysielanie vyskúšať na programoch Českej televízie, ktoré sú dostupné prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) či v digitálnej terestriálnej platforme Plustelka. Podmienkou okrem vlastnenia zariadenia s podporou HbbTV vysielania je aj pripojenie na internet. Hybridné vysielanie sa následné aktivuje štandardne po stlačení červeného tlačidla na diaľkovom ovládaní.

CT 2-3092013-1838 1

CT 2-3092013-2328 1

Mohlo by vás ešte zaujímať