Reklama

DMAX HD a DELUXE MUSIC HD obohatia ponuku platformy AustriaSat

Ponuka rakúskej satelitnej platformy AustriaSat na pozícii 19,2°E sa rozrastie o dva nové programy vo vysokom rozlíšení DELUXE MUSIC HD a DMAX HD. Hudobný kanál DELUXE MUSIC HD je k dispozícii pre predplatiteľov už od októbra, DMAX HD bude oficiálne pridaný do ponuky o mesiac neskôr, teda od novembra 2013. Oba programy budú súčasťou balíčkov HD Austria, alebo Kombi Austria.

Po pridaní nových dvoch programov v HD kvalite, tak bude prevádzkovateľ platformy AustriaSat, spoločnosť M7 Group, ponúkať v HD balíčku celkovo už 13 kanálov vo vysokom rozlíšení (Plus4 HD, Tele5 Austria HD, RTL Austria HD, N24 HD, Pro 7 Austria HD, Nickelodeon HD/Comedy Central HD, RTL II Austria HD, SAT.1 Austria HD, VOX Austria HD, Kabel eins Austria HD, Deluxe Music Austria HD a od novembra aj DMAX Austria HD). Ceny balíčkov zostanú bez zmeny (HD Austria 6,9 €/mesiac a Kombi Austria 12,9 €/mesiac).
Pokračovanie nižšie:

DMAX HD je televízny kanál známeho vysielateľa Discovery Networks zameraný hlavne na mužov. Vo vysielaní sa objavujú prevažne dokumenty s auto-moto tématikou.

DELUXE MUSIC HD vysiela 24 hodín denne videoklipy bez moderovaných relácií so zameraním hlavne na 80. roky.

Mohlo by vás ešte zaujímať