Reklama

Satro vyradilo zo svojej ponuky kanál Music Box, pribudlo Óčko

Operátor káblovej televízie a dátových služieb, spoločnosť SATRO s.r.o. vyradila zo svoje ponuky káblovej televízie hudobnú televíziu Music Box. Naopak do ponuky opäť pribudol hudobný kanál Óčko.

Aj na základe požiadaviek svojich zákazníkov sme sa rozhodli vrátiť späť do našich programových ponúk hudobnú stanicu Óčko,“ povedal marketingový manažér spoločnosti Marek Michalík
Pokračovanie nižšie:

Pokiaľ ide o službu SATROdigital, stanicu Óčko, tú nájdu naši zákazníci v programovej ponuke KOMFORT/KOMFORT HD , na pozícii 118. Stále viac populárnejšiu stanicu Šlágr TV, ktorú naši zákazníci sledujú vďaka službe SATROdigital, sme preradili do programového balíka KLASIK/KLASIK HD na pozíciu 80„, doplnil marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o. , Marek Michalík

V súvislosti s vrátením stanice Óčko do kanálového rastra KDS Nitra, bola stanica Šlágr TV presunutá do najrozšírenejšej Základnej ponuky na pozíciu po bývalej stanici Musicbox (kanál E47, frekvencia 679,25 MHz).

Zákazníci spoločnosti v Bratislave môžu sledovať aj ďalšiu regionálnu televíziu s názvom Západoslovenská TV. Stanica sa nachádza namiesto regionálnej stanice RTV Krea, na pozícii 41, v digitálnej ponuke MINI služby SATROdigital.

(Satro)

Mohlo by vás ešte zaujímať