Reklama

Topfun pridáva filmy v pôvodnom znení a spúšta televízny kanál Topfun TV

Internetová videopožičovňa Topfun prinesie svojim zákazníkom aj filmy v originálnom zmení s českými titulkami. Zákazníci si tak u vybraných filmoch budú môcť vybrať, či chcú sledovať film v originálnom znení, alebo s českým dabingom. Informovala dnes o tom spoločnosť Topfun Media, ktorá videopožičovňu Topfun prevádzkuje ako na území Slovenska, tak aj Českej republiky.
Pokračovanie nižšie:

K tomuto kroku sme sa rozhodli po mnohých dotazoch našich zákazníkov, či budeme mať v ponuke aj filmy v pôvodnom znení. V prvej fáze nasadíme 10 vybraných filmov od štúdia Warner Brothers a postupne budeme portfólio filmov v originálnom znení rozširovať„, vyhlásil Obchodný riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Okrem toho Topfun rozširuje ponuku svojej videopožičovne aj novo vzniknutý televízny kanál Topfun TV, ktorý bude prinášať 24 hodín denne divákom filmové trailery, ochutnávky filmov, bonusové materiály či spoty partnerov Topfun Media. Topfun TV bude dostupný na všetkých platformách Topfun (Smart TV, mobily, tablety, web či settopboxy).

Mohlo by vás ešte zaujímať