Reklama

Televízia Markíza otvorí svoje dvere v sobotu 24. augusta

Tak ako každý rok, aj tento raz pozýva televízia Markíza svojich divákov a priaznivcov na veľký letný event Deň otvorených dverí (DOD).

V sobotu 24. augusta 2013 od 9:00 do 16:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program v areáli televízie v Záhorskej Bystrici, ako aj prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú obľúbené spravodajské či publicistické relácie.

Najväčším lákadlom bude určite autogramiáda megahviezd najsledovanejšieho seriálu Búrlivé víno, ktorý už niekoľko mesiacov kraľuje slovenským televíznym obrazovkám. Návštevníci sa tak budú môcť naživo stretnúť so svojimi idolmi – Nelou Pociskovou, Jurajom Lojom, Braňom Deákom, alebo Marošom Kramárom, získať ich autogram či spoločnú fotografiu. V areáli TV Markíza budú žiariť aj hviezdy zo seriálu Horúca krv ako Jozef Vajda, Anna Javorková, či Anna Šišková a nebudú chýbať ani hrdinovia nového seriálu Chlapi neplačú – Alexander Bárta, Elena Podzámska, či Dominika Kavaschová. Svoje podpisy budú rozdávať aj známi moderátori a redaktori markizáckych relácií.

Pripravený je aj bohatý program na pódiu, kde odznejú hity skupín Tublatanka, Vidiek či Peter Bič Project. Návštevníkov svojím vystúpením dozaista poteší aj obľúbená speváčka a herečka Nela Pocisková, svoj letný hit naživo predstavia Eva Máziková a Thomas Puskailer, hip-hopoví nadšenci sa zas môžu tešiť na skupinu AMO & Band, či na Laciho Strikea s unikátnym tanečno-hudobným predstavením. O dobrú náladu sa postarajú aj finalisti SuperStar a Hlasu Česko Slovenska.
Pokračovanie nižšie:

Diváci sa tiež budú môcť stať súčasťou živého vysielania špeciálneho vydania relácie Teleráno, ktoré sa uskutoční v exteriéri za účasti všetkých jeho moderátorov medzi 9:00 a 10:00. Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené aj dva ďalšie živé televízne vstupy o 8:25 a 12:30.

Atraktívnou novinkou pre všetkých súťaživých divákov je SMS hra o exkluzívny automobil, ktorá prebieha od utorka 13. augusta 2013, pričom výherca bude vyžrebovaný priamo na DOD. V areáli televízie budú k dispozícii stánky s občerstvením, suvenírmi, ako aj rôzne atrakcie pre deti aj dospelých, vrátane možnosti zakúpiť si vyhliadkový let vrtuľníkom. Pripravený je aj bezplatný pitný režim a sladké prekvapenie.

Pre návštevníkov Dňa otvorených dverí bude k dispozícii veľké parkovisko pred areálom televízie a tiež bezplatná kyvadlová doprava, ktorá bude od 8:00 do 17:00 premávať v 10-minútových intervaloch spod Mosta SNP.

Tešíme sa na stretnutie s našimi divákmi a veríme, že takto spoločne v skvelej atmosfére oslávime 17. narodeniny televízie Markíza.

(TS Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať