Reklama

Magio Sat pridal do ponuky už aj Digi Sport 2

Po dvoch kanáloch Slovak Sport TV a Digi Sport, ktoré sú dostupné v platforme Magio Sat od pondelka 5. augusta, môžu od dnes už prijímať všetci zákazníci aj nový kanál Digi Sport 2, ktorý spustil svoje vysielanie vo štvrtok 8. augusta. Vysielanie je dostupné podobne ako Slovak Sport TV a Digi Sport na satelite Amos 3 (4°W), frekvencii 10 806 MHz.

Počas písania tejto správy bolo vysielanie kanálu Digi Sport 2 k dispozícii s príznakom kódovania systémom Conax, no vysielanie bolo dostupné nekódovane (FTA). Program si tak môžu na krátku chvíľu vychutnať aj všetci majitelia HD satelitných prijímačov.
Pokračovanie nižšie:

Digi Sport 2 vysiela v kompresnom formáte MPEG-4 podobne ako ďalšie programy z ponuky Magio Sat. Pre príjem bude potrebný HD satelitný prijímač a dekódovacia karta. Samostatné dekódovacie karty platforma Magio Sat svojim zákazníkom neponúka. Všetkým záujemcom o Magio Sat dodá Slovak Telekom svoj vlastný satelitný prijímač aj spolu s dekódovacou kartou. Obe zariadenia sú spolu spárované.

Užívatelia Magio Sat budú mať k dispozícii kanál Digi Sport 2 v štandardnom rozlíšení, podobne ako zákazníci sesterskej satelitnej platformy DIGI TV. Verziu vo vysokom rozlíšení (HD) ponúkne káblová televízia DIGI a IPTV Magio TV.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Amos 3 (4°W)
Frekvencia: 10 806 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno (Conax)
Provider: T-Home

digisport2 1

Digi Sport 2 vysiela s rozlíšením 704×576 a s priemerným dátovým tokom 2,3 Mbps.

Mohlo by vás ešte zaujímať