Reklama

Semifinále a finále z Wimbledonu bude dostupné aj v 3D

Britský verejnoprávny vysielateľ BBC oznámil, že odvysiela vybrané zápasy z tenisového turnaja Wimbledon aj v 3D. V trojrozmernom formáte by tak podľa BBC malo byť semifinále a finále dvojhry mužov ako aj žien. Vysielanie bude dostupné nekódovane aj prostredníctvom satelitu ASTRA 2F (28,2°E), bohužiaľ pre divákov zo Slovenska bude signál prenášaný z tzv. britského zväzku, ktorý u nás nie je možné zachytiť s parabolami menšími ako 200 cm.
Pokračovanie nižšie:

Vysielanie z Wimbledonu v 3D bude dostupné nekódovane v rámci tzv. červeného tlačidla (kanál BBC Red Button HD). Pre príjem okrem HD satelitného prijímača bude samozrejme potrebný aj 3D televízor.

Pripomeňme, že BBC odvysielala priame prenosy z Wimbledonu v 3D formáte aj minulý rok, okrem toho priniesla v trojrozmernom formáte aj niektoré prenosy z Olympýjskych hier 2012, ktoré sa tiež konali vo Veľkej Británii.

BBC Red Button HD bude pre divákov vo Veľkej Británii dostupný v rámci platformy Freeview HD na pozícii číslo 303, Virgin Media č. 994, Freesat č. 980 a YouView č. 303.

BBC_red_button01

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať