Reklama

ČR: O2 TV zaraďuje desať nových televíznych kanálov, medzi nimi je aj Slovak Sport.tv 2

Česká Telefónica prináša pre svojich zákazníkov digitálnej televízie O2 TV až desať nových televíznych kanálov. Od 1. augusta 2013 budú mať športový fanúšikovia k dispozícii dva kanály vo vysokom rozlíšení Eurosport HD a Eurosport 2 HD. Navyše výmenou za Sport 5 pribudne nový slovenský športový kanál Slovak Sport2.tv, ktorý bude exkluzívne prinášať Premier League, ako aj ďalšie významné športové udalosti. Slovak Sport2.tv bude k dispozícii v rámci akcie až do konca roka zadarmo pre všetkých zákazníkov O2 TV. Zvýhodnená ponuka sa však nevzťahuje pre užívateľov O2 TV Start.
Pokračovanie nižšie:

Základnú programovú ponuku rozšíri hudobný kanál Óčko. V prípade doplnkových balíčkov sa môžu diváci tešiť na Mezzo, Óčko Gold, MGM, Film+, Šlágr TV a Megamax. Od 30. augusta bude v ponuke aj detský kanál Českej televízie ČT:D, ktorý ponúkne rozprávky, detské filmy, vzdelávacie programy či dokumenty pre deti do 12 rokov.

Okrem pridávania programov budú k 31.7. z ponuky vyradené kanály kanály ESPN America a ESPN classic, ktoré končia s distribúciou ako na území Slovenskej tak aj Českej republiky.

Mohlo by vás ešte zaujímať