Reklama

Najbližšie tri roky uvidíme hokejovú KHL na kanáloch Sport1 a Sport2

Spoločnosť Chello Central Europe získala exkluzívne vysielacie práva na Kontinentálnu hokejovú ligu (KHL) pre Slovenskú a Českú republiku. Informovala o tom samotná spoločnosť Chello Central Europe. Športový fanúšikovia si tak budú môcť opäť pozrieť zápasy Slovana Bratislava či Leva Praha podobne ako to bolo v prípade minulej sezóny na kanáloch Sport1 a Sport2 (HD).
Pokračovanie nižšie:

Získané trojročné exkluzívne vysielacie práva na vysielanie KHL sa popri Slovenskej a Českej republiky vzťahujú aj na Maďarsko, kde Chello Central Europe taktiež pôsobí.

V predchádzajúcej sezóne pôsobila v celej lige takmer stovka slovenských a českých hráčov naprieč rôznymi klubmi. Sme hrdí na to, že hokejoví fanúšikovia budú u špičkových výkonov svojich obľúbených hráčov prostredníctvom vysielania Sport1 a Sport2 HD. Urobíme všetko pre to, aby sme na hokejovej mape sveta poukázali na význam strednej Európy cez naše vysielanie v Česku, na Slovensku a v Maďarsku, „uviedol Levente Malnate, Chief Executive Officer Chello Central Europe.

Mohlo by vás ešte zaujímať