Reklama

V Rumunsku odštartovala nová satelitná platforma s názvom Freesat

V Rumunsku odštartovala nová prepaid satelitná platforma s názvom Freesat. Prevádzkovateľom je spoločnosť Freesat SRL v spolupráci so satelitným operátorom Eutelsat. Freesat sa líši od súčasných DTH platforiem pôsobiacich na rumunskom trhu tým, že ponúka svoje služby úplne bez záväzkov. Zákazník si tak môže predplatiť programy na celý rok. Ročné predplatné platformy Freesat stojí 99 RON, čo predstavuje 22,79 €.
Pokračovanie nižšie:

Freesat ponúka aktuálne 22 televíznych kanálov, z toho 10 je kódovaných systémom Viaccess 2.6 (TVR 1, TVR 2, Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, Kanal D, Prima TV, Naţional, TV TVR HD) a 12 z nich je dostupných nekódovane (Favorit TV, TVR 3, TVR News, TVR Internaţional, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi, TVR Timişoara, TVR Târgu-Mureş, Etno TV, Taraf TV a WEST TV). Všetky stanice sú dostupné prostredníctvom satelitu Eutelsat 16A (16°E).

Chceli sme zabezpečiť prístup k televízii aj ľudom s nižšími príjmami. Som presvedčený, že je to najlepšia ponuka pre zákazníkov. Bez mesačných poplatkov za 99 lei, môžu diváci sledovať svoje obľúbené stanice až po dobu jedného roka,“ povedal Serban Belenes, generálny riaditeľ platformy Freesat.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať