Reklama

DIGI TV dnes spúšťa u nás predaj HD boxov

Spoločnosť DIGI Slovakia dnes spúšťa predaj nových HD boxov, ktoré umožnia príjem programov prostredníctvom satelitnej pozície 0,8 stupňov západne (0,8°W) a to ako v SD tak aj v HD kvalite. Okrem príjmu HD programov budú môcť zákazníci s novým prijímačom využívať aj funkciu nahrávania (PVR). Informáciu dnes zverejnila platforma priamo na svojich oficiálnych webových stránkach. Nový HD satelitný prijímač môže za určitých podmienok získať ako nový, tak aj existujúci zákazník.

Existujúci zákazníci môžu pre získanie HD boxu využiť kampaň „Akcia HD“ len pri kumulatívnom splnení štyroch podmienok, ktoré si určil samotný operátor. Zákazník musí využívať službu so single boxom (nemá partner box), bez viazanosti, nemôže mať nedoplatok a musí odovzdať poprípade odkúpiť súčasný SD box, ktorý má v súčasnej dobe v prenájme. Okrem toho musí zákazník zaplatiť za nový HD box aj sumu 30 eur s DPH.
Pokračovanie nižšie:

Doba viazanosti na využitie novej kampane s názvom „Akcia HD“ je 24 mesiacov odo dňa podpisu nového dodatku. Zákazník v prípade kampane „Akcia HD“ dostáva aj 100% zľavu (26,40 €) z aktivačného poplatku.

V prípade nových zákazníkov je viazanosť s HD boxom 24 mesiacov a cena za prijímač je tiež 30 € s DPH.

Kúpna cena zariadenia HD boxu je 30,00 EUR vrátane DPH. „Jeho kúpou prechádza zariadenie HD do vlastníctva zákazníka. Karta a ostatné zariadenie potrebné k poskytovaniu služby DIGI TV poskytnuté zákazníkovi zo strany spoločnosti DIGI Slovakia ostáva vo výlučnom vlastníctve poskytovateľa,“ informuje ďalej DIGI Slovakia na svojich webových stránkach.

Zatiaľ však nie je jasné aké programy ponúkne DIGI TV pre slovenských zákazníkov. Len pre porovnanie v Maďarsku ponúka DIGI TV svojim zákazníkom HD programy ako M1 HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI World HD a Sport1 HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať