Reklama

SlovakSport.TV ponúka svoje vysielanie prostredníctvom internetu aj v HD kvalite

Slovenská športová televízia SlovakSport.TV ponúka svojim divákom možnosť sledovať svoje vysielanie prostredníctvom internetu aj v HD kvalite. Športový fanúšikovia tak môžu sledovať v HD rozlíšení napr. WTA, ATP, nPower Championship, SlovakSport.TV basket extraligu, hokej, hádzanú, magazíny zo sveta futbalu, tenisu, atletiky, plávania, W5 či K-1.
Pokračovanie nižšie:

Diváci prostredníctvom internetu majú k dispozícii na výber z troch internetových streamov (360p, 540p a 720p). Prístup k ním je možný len po zaregistrovaní sa na webovej stránke televízie a zaplatení predplatného na 7 či 30 dní, poprípade až na 6 mesiacov.

Internetové vysielanie televízie SlovakSport.TV sme si vyskúšali aj my. Len pre orientáciu cena 7 dňového predplatného televízie SlovakSport.TV nás vyšla na 1,2 €. V prípade 30 dňového prístupu k živému vysielaniu je cena stanovená na 3 €.

SlovakSport.TV je dostupný okrem internetového vysielania aj v satelitnej platforme Skylink, ako aj vo vybraných káblových či IPTV sieťach Orange, Antik Telecom, Magio poprípade Slovanet.

Slovak_sport_internet

Mohlo by vás ešte zaujímať