Reklama

Poľsko: CANAL+ Family a CANAL+ Family 2 aj pre zákazníkov NNK a TNK HD

Zákazníci poľských prepaid platforiem Telewizja na Karte HD (TNK HD) a n na karte (NNK) budú môcť prijímať od 5. apríla dva nové programy CANAL+ Family a CANAL+ Family 2. Oba programy nahradia doterajší balík štyroch prémiových kanálov nPremium HD, ktoré ukončia svoje vysielanie. Zmena súvisí so vznikom spoločnej platformy nc+, ktorá vznikla po zlúčení doteraz konkurenčných platforiem n a Cyfra+.
Pokračovanie nižšie:

Okrem vyššie uvedených zmien nebudú môcť zákazníci CAM modulov a dekódovacích kariet TNK HD a NNK od 1. apríla 2013 prijímať dva kanály Wojna i Pokój HD a Sundance HD, ktoré zdieľali jednu programovú pozíciu.

Kanál Wojna i Pokój vysielal od roku 2006. V programovej ponuke si mohli diváci nájsť filmy, dokumenty ako aj rozprávky z Ruska a bývalého Sovietskeho zväzu. Kanál vysiela len do 31. marca 2013.

Sundance Channel HD vysiela filmy a dokumenty nezávislej produkcie ako aj magazíny o filmoch. Kanál je známy aj u nás vďaka satelitnej platforme freeSAT by UPC Direct, ktorá ho ponúka v balíku freeSAT HD.

(satkurier.pl, red)

Mohlo by vás ešte zaujímať