Reklama

Kino Svět je dostupný už aj pre slovenských divákov, zdarma ho ponúka Topfun

Nový český kanál Kino Svět môžu sledovať už aj slovenskí diváci. Prostredníctvom internetu ho ponúka videopožičovňa Topfun a navyše úplne zadarmo. Prostredníctvom aplikácie Topfun tak môžu sledovať Kino Svět aj všetci majitelia smart televízorov značiek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen, Hyundai ako aj majitelia satelitných prijímačov Humax 5100. Vysielanie je samozrejme dostupné aj na PC či mobilných telefónoch a tabletoch.
Pokračovanie nižšie:

Kino Svět je 24 hodinový televízny kanál zameraný na dokumenty s významným podielom českej a slovenskej produkcie. Cieľovou skupinou sú ženy a muži vo veku 34 až 55 rokov. Prevádzkovateľom stanice je Československá filmová společnost, ktorá už prevádzkuje kanály CS mini, CS film a Horor film.

Internetová požičovňa Topfun ponúka zdarma okrem kanálu Kino Svět aj hudobný kanál Retro Music Television. Ostatné kanály ako Slovak Sport, Sport5, Filmbox, CS film atď. sú už spoplatnené. Podľa dostupných informácií sa má ponuka Topfun rozšíriť ešte aj o ďalšie zaujímavé stanice.

Kino_Svet_screen

Mohlo by vás ešte zaujímať