Reklama

Eurosport získal exkluzívne vysielacie práva na Giro d´Italia

Fanúšikov cyklistiky určité poteší správa, že Eurosport Group, RCS Sport a IMG Media predlžujú svoje dlhodobé partnerstvo na ďalšie štyri roky. Vďaka tomuto partnerstvu budú môcť sledovať diváci športového kanálu Eurosport významné cyklistické závody z Talianska ako Giro d´Italia, Milan – San Remo, Tirreno – Adriatico, Giro di Lombardia, Strade Bianche a Roma Maxima.

Eurosport má výhradné práva v 59 krajinách, vrátane kľúčových trhov, ako Veľká Británia, Nemecko, Nórsko, Švédsko a Poľsko.
Pokračovanie nižšie:

Všetky prenosy budú po prvý krát aj v HD kvalite. Okrem toho sa rozšíri aj počet hodín živého vysielanie z Giro d´Italia z minuloročných dvoch na tri hodiny denne.

Laurent-Eric Le Lay, predseda Eurosport Group, hovorí: „Eurosport je dlhodobým partnerom Giro d’Italia od roku 1998 a prispel k neustálemu rastu popularity tohto prvoradého závodu nielen v Európe, ale aj v Ázii. Sme potešení, že sa toto partnerstvo predĺžilo o ďalšie štyri roky. Giro d’Italia a ďalšie významné preteky v Taliansku uvidia v HD kvalite diváci v 59 krajinách. Eurosport výrazne upevňuje svoju cyklistickú ponuku – v roku 2013 je jeho cyklistické portfólio viac ako inokedy bezkonkurenčné a obsahuje všetky najlepšie udalosti sezóny vrátane troch Grand Tour, významných klasik a viac než 40 závodov „.

Mohlo by vás ešte zaujímať