Reklama

V ČR spustila svoje vysielanie Telka. Na satelite ju zatiaľ nenaladíme

Dnes o 14:00 spustila svoje vysielanie česká televízia s názvom Telka. Jedná sa už v poradí o siedmu televíziu skupiny Nova. Telka ponúkne svojim divákom to najlepšie čo mohli vidieť diváci na hlavnom kanále TV Nova. Vysielanie je dostupné v rámci Českej republiky vo štvrtom terestriálnom multiplexe ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov. Na satelite televízia zatiaľ dostupná nie je aj napriek tomu, že tento týždeň získala spoločnosť CET 21 licenciu na satelitné vysielanie.
Pokračovanie nižšie:

Diváci Telky si podľa vysielateľa môžu užiť zlaté okamžiky, ktoré sa stali synonymom pre televíznu zábavu. Telka tak prinesie vo svojom vysielaní napr. seriály ako: Ulica, Poisťovňa šťastia, či Ordinácia v ružovej záhrade. Z relácií môžem spomenúť napr. Riskuj, Kolotoč, Hogo-fogo, Politické harašenie a mnoho ďalších.

Pripomeňme, že iba nedávno spustila TV Nova nové kanály Fanda, určený hlavne pre mužské publikum a Smíchov, venovaný zábave. Do jej portfólia patria však aj filmový a seriálový kanál Nova Cinema, či športová Nova Sport, ako aj česká verzia hudobnej stanice MTV. Telka sa tak stala už v poradí siedmou televíziou.



Mohlo by vás ešte zaujímať