Reklama

Kanály CBS s novým grafickým štýlom [video]

V pondelok 4. februára 2013 predstavili kanály CBS nový vizuálny štýl pre územie Veľkej Británie a takzvaného regiónu EMEA, tj. Európu vrátane Českej republiky, Slovenska, Stredného východu a Afriky. Stanice CBS Drama a CBS Reality sú lokalizované a dostupné pre divákov aj na našom trhu, zastupuje ich spoločnosť Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.
Pokračovanie nižšie:

Nový vizuálny štýl je z dielne Studia Hansa, ktorý podčiarkuje charakter jednotlivých staníc. K dispozícii je pre divákov v regióne EMEA už od včera 4. februára 2013. Stanice vysielajúce na území Veľkej Británie, medzi ne patrí aj Horror Channel, CBS Drama, CBS Reality a CBS Action, budú mať tento nový vizuálny štýl od jari.

Chris Sharp, programový riaditeľ Chello Zone k tomu povedal: „Po minulo ročnom rozšírení spolupráce medzi CBS a Chello Zone aj v regióne EMEA sme sa rozhodli modernizovať vzhľad staníc v našom portfóliu na všetkých trhoch. Moderný vzhľad a stále investície do kvality obsahu sú najnovším prínosom plynúceho z nášho partnerstva.

Štýl kanálu CBS Drama je inšpirovaný spletitostí vzťahov votkaných do dramatických situácií a dejových línií príbehov, ktoré možno na tejto stanici vidieť. Nový štýl stanice CBS Reality oslavuje tie najlepšie ľudské vlastnosti a mimoriadne činy. CBS Europa skladá poklonu veľkým dielam z histórie filmu. CBS Action stavia na napätie klasickej automobilové naháňačky. Každá upútavka končí pohľadom cez kruhový priezor do tematického prostredia, za ktorým sa zatvárajú dvierka označené tradičným „okom“ spoločnosti CBS, čoby bránou do sveta skvelej zábavy.



Mohlo by vás ešte zaujímať