Reklama

Aplikácie Voyo, HBO GO a Eurosport player už aj pre majiteľov SmartTV od LG

Výrobca SmartTV televízorov LG sprístupnil pre slovenských majiteľov týchto televízorov tri nové aplikácie Voyo, HBO GO a Eurosport player. Najskôr je však potrebné aktualizovať softvér v samotnom televízore. Bez aktualizácie nebudú tieto aplikácie dostupné. Samotné aplikácie sú dostupné v sekcii „prémiové“ spolu s ďalšími ako napr. Topfun, YouTube, či FilmBox Live.
Pokračovanie nižšie:


Pre plnohodnotné používanie všetkých troch nových aplikácií Voyo, HBO GO a Eurosport player sa vyžaduje predplatné u samotného poskytovateľa aplikácie.

Voyo
Aplikácia VOYO ponúka svojim užívateľom sledovanie filmov, seriálov, spravodajstva ako aj vybraných televíznych relácií, ktoré sú vysielané na kanáloch televízie Markíza.

HBO GO
HBO GO prináša neobmedzený prístup ku každej epizóde seriálu a najlepších HBO programov, filmov, komédií a dokumentov. Aplikáciu môžu využívať len predplatitelia filmového kanálu HBO. Aktuálne majú prístup k HBO GO v SR len zákazníci IPVT a káblovej televízie flexiTV a MARTICO.

Eurosport player
Zaujímavá aplikácia hlavne pre športových fanúšikov. Aplikácia Eurosport player ponúka majiteľom televízorov SmartTV prístup ku živému vysielaniu kanálov Eurosportu.

Mohlo by vás ešte zaujímať