Reklama

UPC bude od januára štandardne zasielať iba elektronické faktúry

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, v záujme vyjsť v ústrety zákazníkom a s cieľom aktívnej podpory ochrany životného prostredia, bude od 1. januára 2013 štandardne zasielať faktúry zákazníkom iba elektronicky. Ide o bezplatnú službu, v rámci ktorej zákazník dostane elektronickú faktúru na ním zvolenú emailovú adresu.

Elektronická faktúra sa od januára budúceho roku stane štandardou službou pre všetkých zákazníkov, ktorá ušetrí drahocenný čas, uľahčí spôsob platby a kontrolu úhrad, a zároveň zlepší prehľad o platbách. Službu zasielania elektronickej faktúry bude spoločnosť UPC poskytovať bezplatne: na zákazníkovi je len výber emailovej adresy, na ktorú si želá elektronickú faktúru dostávať. Elektronická faktúra je zároveň daňovým dokladom v súlade so zákonom o DPH, a na žiadosť zákazníka môže byť zabezpečená heslom.
Pokračovanie nižšie:


Medzi najvýznamnejšie prednosti elektronickej faktúry patrí jej ekologický charakter. Ak by spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA nezasielala faktúry poštou, iba za jeden rok by to ušetrilo viac ako 2000 stromov. Elektronická faktúra je preto aj prejavom spoločenskej zodpovednosti, vďaka ktorej spoločnosť UPC aktívne a spoločnými silami zo zákazníkmi prispieva k zníženiu nevynúteného výrubu a záchrane našich stromov. Elektronická faktúra je súčasťou projektu Go Green, ktorého cieľom je aktívna podpora ochrany a šetrenia životného prostredia. Zasielanie elektronickej faktúry okrem množstva papiera, šetrí totiž aj energiu na tlač, balenie a distribúciu faktúr, čím sa znásobuje jej ekologický efekt.

V ponuke bude naďalej aj možnosť doručovania faktúry alebo poštového peňažného poukazu v papierovej forme, ktorá bude od 1.1.2013 spoplatnená cenou 1 Euro vrátane DPH. Najpohodlnejším spôsobom úhrady fakturovanej sumy je využitie internetbankingu, ale dostupné sú aj iné možnosti platby ako napr. zriadenie trvalého prevodného príkazu. K dispozícii je aj možnosť zriadenia automatického inkasa, keď je fakturovaná suma inkasovaná priamo z bankového účtu zákazníka. Pri všetkých spôsoboch platby je dôležité správne uviesť variabilný symbol (číslo zmluvy), ktorý je nevyhnutný na identifikáciu platby.

Podrobnejšie informácie o bezplatnej službe zasielania elektronickej faktúry spoločnosť UPC rada poskytne na Infolinke 02 594 22 222, ako aj na zákazníckych strediskách. Viac informácií záujemcovia získajú aj na webe UPC v sekcii http://www.upc.sk/moje_upc/elektronicke_faktury

(UPC BROADBAND SLOVAKIA)

Mohlo by vás ešte zaujímať