Reklama

Orange pridáva do svojej ponuky športovú stanicu Slovak Sport TV

Orange zaraďuje do ponuky svojej digitálnej televízie FiberTV športovú stanicu Slovak Sport. Novú stanicu tak budú môcť sledovať zákazníci FiberTV aj SatTV Extra od Orangeu.

Slovenská športová televízia Slovak Sport.tv obohatí ponuku FiberTV pre športových fanúšikov od 8. októbra. Do 31. októbra 2012 ju budú môcť sledovať všetci zákazníci FiberTV už v základnom balíku bez zmeny mesačného poplatku. K dispozícii bude na kanálovej pozícii 77. Ak si zákazník nastavil vlastné poradie TV staníc FiberTV, novú stanicu nájde na pozícii 500 a vyššie. Televízna stanica Slovak Sport bude dostupná aj v 7-dňovom archíve vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci, ktorí budú chcieť TV stanicu sledovať aj po uplynutí promo ponuky si budú môcť Slovak Sport aktivovať za jednorazový poplatok 0,99 € ako samostatnú TV stanicu alebo aj k aktuálnemu balíku Športových programov. Zákazník, ktorý ešte nemá aktívny žiaden balík športových programov si bude môcť od 1. novembra aktivovať nový balík Športových programov, ktorý bude obsahovať aj stanicu Slovak Sport. Mesačný poplatok za balík bude 2,49 € a zákazník zaplatí jednorazový aktivačný poplatok vo výške 0,99 €.

Okrem FiberTV je stanica Slovak Sport aktuálne dostupná aj pre zákazníkov SatTV Extra, ktorá kombinuje výhody satelitnej televízie a interaktívnych funkcií digitálnej televízie od Orangeu a je dostupná na celom Slovensku.

(Orange)

Mohlo by vás ešte zaujímať