Reklama

Televízia LUX prinesie prenosy zo zahraničnej cesty Benedikta XVI. v Libanone

V dňoch od 14. do 16. septembra odvysiela Televízia LUX priame prenosy z 24. zahraničnej cesty Benedikta XVI. Svätý Otec tentokrát navštívi Libanon. Prílet do Libanonu v piatok 14. septembra budú môcť diváci TV LUX sledovať v priamom prenose so začiatkom o 12:45 h.
Pokračovanie nižšie:


V piatok vo večerných hodinách podpíše v Bazilike sv. Pavla v Harisse posynodálnu apoštolskú exhortáciu o Blízkom Východe. Prenos sa začína o 17:00 h. V sobotu o 17:00 h sa Svätý Otec stretne s mladými Libanonu a krajín Blízkeho Východu. V nedeľu 16. septembra odvysiela TV LUX svätú omšu, ktorú celebruje Benedikt XVI. so začiatkom už o 9:00 h, kvôli hodinovému časovému posunu. Popoludní o 17:30 h môžu diváci sledovať rozlúčku so Svätým Otcom na letisku v Bejrúte pred odletom z Libanonu.

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia, ktorá spustila samostatné vysielanie v roku 2008 prostredníctvom satelitu a káblovej televízie. Od mája 2012 vysiela aj cez satelit Astra 3B a lokálne vysielače Bratislava Kamzík, Jaslovské Bohunice, Borský Mikuláš, Piešťany a Banská Bystrica. Jej ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.

(TV LUX)

Mohlo by vás ešte zaujímať