Reklama

Skylink o pridaní ďalších programov z CS Linku zatiaľ neuvažuje

Satelitná platforma Skylink chce prilákať čoraz viac zákazníkov zo sesterskej platformy CS Link, čomu nasvedčuje pridanie nového programového balíčku s názvom Flexi 7, ktorý funguje na podobnom princípe ako balíček Mojich 6 z CS Linku. Okrem toho včera pribudol do ponuky Skylinku aj kanál AXN, ktorý bol doteraz dostupný iba zákazníkom CS Linku.
Pripomeňme, že v balíčku Flexi 7 si môžu zákazníci satelitnej platformy Skylink vybrať celkovo až sedem televíznych programov, a to ako v SD tak HD kvalite. Na výber sú všetky programy z balíčku MULTI HD, ktorý obsahuje viac ako 40 televíznych programov.
Pokračovanie nižšie:


O pridaní ďalších programov z ponuky CS Linku ako AXN Crimi, AXN Sci-fi, MiniMax či Universal Channel zatiaľ satelitná platforma Skylink neuvažuje. „O zaradení ďalších spomínaných programov v blízkej budúcnosti neuvažujeme“, povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk, predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group Jaromír Glisník.

Niekoľko našich čitateľov na našej stránke na sociálnej sieti Facebook sa nás pýtalo prečo Skylink nezaradil program AXN vo vysokom rozlíšení, ale iba SD verziu. Odpoveď je jednoduchá, kanál AXN HD nie je k dispozícii pre náš trh. „HD verzia AXN nie je pre ČR a SR k dispozícii„, povedal Jaromír Glisník.

Mohlo by vás ešte zaujímať