Reklama

Prechod platenej televízie CS Linku na Skylink

Ako už bolo avizované, dôjde 30. 11. 2012 k ukončeniu prevádzky platených televíznych programov na satelitnej platforme CS Link.

Zákazníkom CS Linku, ktorí majú predplatený balíček TOTAL s dátumom konca predplatného po 30. 11. 2012, sú zasielané ZDARMA nové karty Skylink VÝMENA s predplateným balíčkom MULTI. Dátum konca predplatného balíčka MULTI je rovnaké ako u pôvodného balíčka TOTAL.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníkom CS Linku, ktorí majú predplatený niektorý z balíčkov DOKUMENTY, MIX, SPORT alebo Mojich 6
s dátumom konca predplatného po 30. 11. 2012, sú zasielané ZDARMA nové karty Skylink VÝMENA s predplateným balíčkom FLEXI 7. Dátum konca predplatného balíčka FLEXI 7 je rovnaké ako u pôvodného balíčka.

Ostatní užívatelia CS Linku môžu získať kartu Skylink VÝMENA zdarma, pokiaľ si predplatia niektorý z balíčkov Skylinku (MINI, FLEXI 7, MULTI alebo KOMBI) na 4, 6 alebo 12 mesiacov. Nová karta im je zaslaná na dobierku vo výške zvoleného predplatného. Možnosť predplatenia ďalších balíčkov Skylinku bude umožnené v nasledujúcich dňoch.

Pri predplatení balíčka FLEXI 7 do 31. 10. 2012 navyše platí akčná zľava z predplatného vo výške 25% (v prípade úhrady prostredníctvom SIPO je znížená cena účtovaná do 31. 3. 2013)

Mohlo by vás ešte zaujímať