Reklama

Vyše 30-tisíc fanúšikov Markízy na Dni otvorených dverí

Deň otvorených dverí v TV Markíza sa aj tento rok tešil vysokému záujmu priaznivcov. Do sídla televízie v Záhorskej Bystrici zavítalo vyše 30-tisíc návštevníkov z celého Slovenska!

Obľúbený Deň otvorených dverí TV Markíza sa v sobotu 18. augusta 2012 stretol s mimoriadnym úspechom, čo opäť potvrdili tisíce návštevníkov, ktorých počet prevýšil hranicu 30-tisíc. Priaznivci trhového lídra si už tradične vychutnali jedinečné stretnutia s moderátormi aj redaktormi a nahliadli do štúdií, či zákulisia televízie.
Pokračovanie nižšie:


Vysokému záujmu sa tešil stánok relácie Vila Rozborila – Modré z neba, ale aj autogramiáda hercov z romantického seriálu Druhý dych, či nového rodinného dramatického seriálu Horúca krv. Pozornosť na seba strhli aj finalisti reality šou FARMA a samozrejme aj skvelé hudobné vystúpenia, o ktoré sa postarali IMT Smile, Gladiátor, Le Payaco, Dara Rolins, Celeste Buckingham, Zdena Predná a mnohí ďalší.

Návštevníkov ohúrili aj mnohé pútavé atrakcie. Priamo z Markízy mohli poslať svojim priateľom či blízkym „Markizácku pohľadnicu“, ochutnali rekordný letný koláč a učarovali im tiež vystúpenia artistov najväčšieho európskeho putovného festivalu Medrano.

TV Markíza ďakuje všetkým fanúšikom za návštevu a fantastickú atmosféru. Deň otvorených dverí podrobne zmapovala aj webstránka dod.markiza.sk.

PR oddelenie TV Markíza

Mohlo by vás ešte zaujímať