Reklama

VOYO od CME bolo navrhnuté na televíznu stanicu a online video službu roka

Služba Voyo spoločnosti Central European Media Enterprises postúpila do finále v dvoch kategóriach v súťaži ConnectedWorld TV Awards. V tejto súťaži víťazia najpokrokovejšie a najmodernejšie služby v oblasti internetového televízneho vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Porota nezávislých rozhodcov zaradila CME a jej online video platformu Voyo do finále v kategórii „online video služba roku“ a v kategórii „televizna stanica roku“. V týchto kategóriach sa víťazmi stávajú spoločnosti, ktoré prichádzajú s najpokrokovejším riešením distribúcie televíznych programov v rámci koncepcie „content everywhere“. Do súťaže bolo prihlásených 150 projektov 102 firiem z 23 zemí sveta, pričom výber bol zúžený na zhruba päť finalistov za každú kategóriu. Medzi ostatnými finalistami sú napríklad BBC, RTVE a France Televisions.

Šéf internetovej divízie CME Robert Berza k tomu povedal: “Máme veľkú radosť, že sme postúpili do finále. Je to ďalší dôkaz toho, že Voyo má všetky predpoklady k tomu, aby bolo úspešné. Voyo udáva trend v oblasti internetovej distribúcie televíznych programov a filmov vo všetkých krajinách, kde pôsobíme, a to aj napriek tomu, že sú užívatelia zvyknutí sťahovať internetový obsah zadarmo. CME je vo svojom regióne jednoznačným lídrom na poli televízneho vysielania a smeruje k vedúcemu postaveniu aj v oblasti VOD (Video on Demand).

(CME)

Mohlo by vás ešte zaujímať