Reklama

TV Patriot už svoje vysielanie neobnoví, končí

Slovenská televízia Patriot, ktorá prerušila svoje vysielanie pred niekoľkými dňami svoje vysielanie už neobnoví. TV Patriot tak už definitívne ukončila svoje niekoľko ročné pôsobenie na mediálnom trhu. Televízia najskôr vysielala prostredníctvom satelitu Thor (0,8°W), potom aj na satelite ASTRA 3B (23,5°E), ako aj vo vybraných lokálnych DVB-T multiplexoch i u káblových, či IPTV sieťach.

Definitívne ukončenie vysielania televízie potvrdila pre náš portál SatelitnáTV.sk aj Eva Blažeková – mediamanažér z TV Patriot.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že televízia prerušila svoje vysielanie od 1.8. 2012 s tým, že sa jedná o technickú prestávku len do konca augusta 2012. Samotná televízia informovala o tom svojich divákov aj na internetovej stránke. “TV Patriot upozorňuje divákov na technickú odstávku vysielania televízie od 1.8. 2012 do 30.8. 2012“, uvádzalo sa na oficiálnej webovej stránke televízie. V dobe písania správy bol už zrušený aj web televízie, aktuálne je na webe dostupné len samotné logo TV Patriot.

TV Patriot vysielala 24 hodín denne prevažne spravodajstvo z niekoľkých regiónov. Vo vysielaní nechýbali ani bloky z rôznych regionálnych televízií z celého Slovenska.

Mohlo by vás ešte zaujímať