Reklama

Daniela Peštová moderátorkou najväčšej kuchárskej šou MasterChef!

Napínavá, vášnivá, zábavná, najväčšia – taká bude úplne nová kuchárska šou MasterChef, ktorej pôvab dodá moderátorka Daniela Peštová!

Najväčšia kuchárska šou MasterChef odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova už túto jeseň. O víťazovi rozhodne nekompromisná porota – traja rešpektovaní šéfkuchári Martin Korbelič, Jiří Štift a Radek Šubrt. Veľkolepou bitkou amatérskych kuchárov bude sprevádzať divákov modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka Markízy a Novy ma zastihla nečakane pri plnení pracovných povinností v New Yorku. Priznám sa, že som bola veľmi prekvapená, keďže moderovanie, aj napriek mojim niekoľkým skúsenostiam s kamerou a mikrofónom, nie je pre mňa bežnou záležitosťou. Chvíľu som dokonca váhala, ale zameranie tejto šou je moja srdcová záležitosť a to v podstate rozhodlo,“ povedala moderátorka šou.

Ako ďalej priznala, ku gastronómii má veľmi blízko: „Moje blízke okolie o mne vie, že som vášnivá milovníčka varenia a zdravého stravovania. Kuchyňa je mojim obľúbeným miestom a nevyhýbam sa v nej ani experimentovaniu. Už niekoľko rokov sledujem kulinárske trendy v známych programoch a časopisoch. Byť teda súčasťou tejto svetovo úspešnej šou je pre mňa veľkou výzvou a už sa na MasterChefa veľmi teším,“ dodala Peštová.

Šou MasterChef môže zmeniť život všetkým, ktorí našli odvahu predviesť svoj kuchársky talent pred oboma národmi. Víťazom sa stane ten najlepší. Ako výhru získa titul MasterChef, uznanie gastronomických expertov, ale taktiež peňažnú odmenu 50 000 eur a zároveň vydá prestížnu kuchársku knihu so svojimi receptami.

(TV Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať