Reklama

ČR: Nova predstavila svoju jesennú programovú schému

Na dnešnej tlačovej konferencii, ktorú bolo možné sledovať aj prostredníctvom internetového kanálu Nova News, predstavila skupina Nova svoje jesenné novinky na svojich kanáloch ako aj webových portáloch. Hlavnou jesennou novinkou bude pôvodný seriál Gympel s (r)učením obmedzeným, ktorý divákov prenesie späť do školy, ktorú kedysi dôverne poznali alebo sa v nej pohybujú dodnes, či už ako učitelia, žiaci alebo rodičia. Predstavia sa tu české herecké legendy ale aj populárne osobnosti.
Pokračovanie nižšie:


V jesennej programovej ponuke TV Nova nebude chýbať ani svetová kulinárska show MasterChef, v ktorej budú amatérski kuchári zo Slovenska a Česka pod dozorom odborníkov z odboru gastronómie bojovať o titul MasterChef a finančnú odmenu. Tiež budú musieť preukázať pred porotou svoje kulinárske vedomosti a zručnosti, ako aj zvládnuť náročnosť mnohých svetových kuchýň, poradiť si s dezertami či zdravou stravou.

Na televízne obrazovky sa vráti magazín o celebritách Prásk, premiérové epizódy sitcomu Helena a seriály Ordinácia v ružovej záhrade 2 či Ulica.

Josef Klíma a Janek Kroupa sa budú venovať vo svojich reportážach k odkrývaniu mnohých zaujímavých káuz. Poodhalia kriminálne kauzy, korupciu úradníkov a politikou alebo sprostredkujú neuveriteľné a veľmi tragické životné osudy v publicistickej relácii Na vlastné oči.

Na aké filmové premiéry sa môžu tešiť diváci TV Nova?

Z českej filmovej produkcie:
Kawasakiho ruža, muzikálová komédia V perine v hlavnej úlohe s Luciou Bílou a Karlem Rodenem alebo dráma Nevinnosť.

Zo zahraničnej produkcie:
Sherlock Holmes, romantická komédia Bývaliek sa nezbavíš, sci-fi snímka Star Trek, akčný thriller Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive v hlavnej úlohe s Tomom Cruisom, animovaný film Ako vycvičiť draka, šesť dielov Harryho Pottera a mnohé ďalšie.

Mohlo by vás ešte zaujímať